همچنین سوالاتی پیرامون زمان شروع غذای کمکی دارای گلوتن برای نوزاد و علایم جسمی او میپرسد. نیازی به حذف گلوتن از رژیم غذایی کودک تا زمانی که تشخیص قطعی بیماری داده نشده، نیست.
بنابراین افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند لازم است که برای بیماری سلیاک مورد آزمایش قرار بگیرند.
با صدمه دیدن دریچه بین مری و معده، غذایی که شخص میخورد یا نوشیدنی که میآشامد از معده وارد مری میشود که رفلاکس نامیده میشود. رفلاکس یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارشی است که باعث حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش و در نتیجه مدفوع زردرنگ میشود.
علائم سلیاک در کودکان معمولا بر دستگاه گوارشی و رودهها تاثیر میگذارد، اما ممکن است بر دیگر قسمتهای بدن نیز تاثیر گذارد. کودکان مبتلا به سلیاک احساس خستگی و بدخلقی و زود رنجی دارند.
بیشترین علائمی که از این بیماری گزارش شده مشکلات گوارشی مثل نفخ شکم، تهوع، کاهش وزن، بی حالی، یبوست و اسهال است.
هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا است.
● همچنین فرد می تواند با جایگزینی مواد و گاهی اوقات با تنظیم زمان و دمای پخت، گلوتن را از دستور العمل ها حذف کند.
مطالب برگزیده کمک دندانپزشکان تجربی کارشان قانونی است ؟
با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش
فقط کسایی که ذهنشون مثل یه کاراگاه تیزه میتونن توی ۱۰ ثانیه بفهمن قتل بوده یا خودکشی
گاهی بیماران مبتلا به بیماری سلیاک دچار کمبود برخی مواد غذایی خاصی میشوند زیرا چگونگی تشخیص بیماری سلیاک بدنشان این مواد را جذب نمیکند.
علاوه بر این، انواع مختلفی از غلات، آرد و نشاسته وجود دارند که به طور طبیعی دارای گلوتن نیستند و میتوانند در رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک مورد استفاده قرار گیرند. برخی جایگزینهای فاقد گلوتن آرد سفید عبارتند از:
در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا به سلیاک، از شیر خشک تغذیه میکند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.
● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.